Με το... δεξί η Ξάνθη
Η ομάδα του Ράσταβατς επικράτησε με 3-2 της Αλτίν Ασίρ, στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό
Με το... δεξί ξεκίνησε η Ξάνθη τα καλοκαιρινά της φιλικά, καθώς κέρδισε με 3-2 την Αλτίν Ασίρ, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Τουρμεκιστάν. Οι παίκτες της αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια λόγω της τραγωδίας που πλήττει τη χώρα μας και είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις. Σκόρερ της ήταν οι Οκάν, Κασάδο και Κάστρο, ενώ ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε και δοκάρι.
ΞΑΝΘΗ (Α' ημίχρονο): Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Σβάρνας, Συλλά, Σουλεϊμάν, Καμαρά, Σαρπόνγκ, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης, Γέντρισεκ.
ΞΑΝΘΗ (Β' ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Θυμιάνης, Ντε Λούκας, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Κίκε, Ορφανίδης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
