Επιβεβαίωση εικόνας που ξεχωρίζει

Επιβεβαίωση εικόνας που ξεχωρίζει

Νίκος Αθανασίου
Επιβεβαίωση εικόνας που ξεχωρίζει

bet365

Η εμφάνιση του Φάνη Μαυρομάτη στο φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αντβέρπ ήταν το επιστέγασμα της πολύ καλής προετοιμασίας που κάνει ο νεαρός στόπερ του Παναθηναϊκού.

Η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά της ομάδας Νέων που έφτασαν μια ανάσα από το πρωτάθλημα, ώστε να δείξουν πως είναι σε θέση να τους εμπιστευθεί ο Γιώργος Δώνης, να πάρουν… προαγωγή και να καταφέρουν να έχουν μία θέση στο έμψυχο δυναμικό αυτής της χρονιάς.

Ένα από τα παιδιά που έχει ξεχωρίσει στα μάτια του προπονητικού επιτελείου, είναι δίχως αμφιβολία ο Φάνης Μαυρομάτης.

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και κερδίζει τις εντυπώσεις στο βασικό στάδιο που γίνεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες στην Ολλανδία.

Ο Μαυρομάτης, μάλιστα, ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε στο φιλικό με την Αντβέρπ. Κατάφερε να ξεχωρίσει για τον δυναμισμό, τις καίριες επεμβάσεις του και γενικά έβγαλε αυτοπεποίθηση πάνω στο χορτάρι, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις λύσεις που θα έχει διαθέσιμες ο Δώνης για το κέντρο της άμυνας.

Η επιλογή του Έλληνα τεχνικού για σύστημα με τρεις, ευνοεί τον νεαρό άσο που αν συνεχίσει έτσι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα έχει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής μέσα στην χρονιά.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος βάσει των συνθηκών να στηριχθεί και στα δικά του παιδιά, να «βγάλει» παίκτες από τα σπλάχνα του που θα έχουν ρόλο στον βασικό κορμό των επόμενων σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα