Πασχαλάκης: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι με Βασιλεία»

Πασχαλάκης: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι με Βασιλεία»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι με Βασιλεία»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στάθηκε στα δύο βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Real News:

«Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ξεκινήσαμε δυναμικά και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και στους δύο αγώνες με αντίπαλο τη Βασιλεία. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη και με εμπειρία. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και το έχει δείξει με την πορεία που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει πάνω απ΄ όλα να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε ομοιογένεια. Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας, προκειμένου να δέσουμε μεταξύ μας, και αυτοί που ήμασταν και πέρυσι στην ομάδα και αυτοί που ήρθαν τώρα. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να καταφέρουμε να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση».

Τζουργκάρντεν - Χάκεν με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Για τη νέα σεζόν: «Θα πρέπει να έχουμε ως βάση την περασμένη αγωνιστική περίοδο και να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί φέτος. Ο κορμός της ομάδας έχει παραμείνει και αυτό είναι καλό. Θέλουμε να κρατήσουμε ό,τι θετικό έχουμε από πέρυσι και δουλεύοντας να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Μπροστά μας έχουμε νέους στόχους, όπως τη συμμετοχή μας στο Champions League, και σε αυτούς πρέπει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας».

Για τον κόσμο που θα γεμίσει την Τούμπα κόντρα στη Βασιλεία: «Η στήριξη του κόσμου μάς δίνει δύναμη και τη χρειαζόμαστε. Είναι πάντα πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι σε μια γεμάτη Τούμπα και θέλουμε και σε αυτόν τον αγώνα αλλά και σε κάθε άλλο παιχνίδι τους φιλάθλους μας κοντά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα