Θετική η... πρώτη του Χατζηθεοδωρίδη!

Θετική η... πρώτη του Χατζηθεοδωρίδη!

Gazzetta team
Θετική η... πρώτη του Χατζηθεοδωρίδη!

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού έκανε ο νεαρός Χατζηθεοδωριδης που έδειξε να βρίσκεται εξαιρετική κατάσταση τόσο φυσική όσο και αγωνιστική.

Άλλωστε και στην Αγγλία είχε κάνει προετοιμασία και είχε αγωνιστεί και σε φιλικά με την πρώην ομάδα του. Τα πρώτα του στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν οι καλές κινήσεις στο γήπεδο, η πάσα, η σέντρα και γενικά φάνηκε έτοιμος.

Από κει και πέρα όσο αφορά την προπόνηση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν δίτερμα τακτικής, χωρίς ο Γιώργος Δώνης να δείξει ενδεκάδα για τον αγώνα με Αντβερπ. Ο Κουρμπελης έκανε ατομικό με μπάλα, οι Δώνης και Κολοβετσιος αποφόρτιση και ο Αλτμαν έμεινε στο ξενοδοχείο και συνεχίζει θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα