«Σεφτέ» ο ΟΦΗ (2-0)

Gazzetta team
«Σεφτέ» ο ΟΦΗ (2-0)

bet365

Οι Κρητικοί επικράτησαν του Απόλλωνα, στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό των δύο ομάδων

Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού έδωσαν σήμερα ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης στο Καρπενήσι, σε μία «μονομαχία»... συγκάτοικων, αφού οι αποστολές των δύο ομάδων διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο. Οι νησιώτες κέρδισαν τελικά με 2-0, αλλά φυσικά είναι πολύ νωρίς για να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με 4-4-1-1, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 4-2-3-1. Το ματς ήταν λογικό να μην έχει με το «καλημέρα» ρυθμό, αφού οι ομάδες βρίσκονται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας τους, αλλά ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 17' με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Νέιρα. Εκτοτε υπήρξαν ορισμένα εκατέρωθεν σουτ, ενώ στο 32' ο Ποτουρίδης με κοντινό πλασέ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Κάτι που τελικά έπραξε ο Πλατέλλας στο 44' και το 2-0 επισφράγισε την ανωτερότητα των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μισό η κόπωση και η ζέστη επιβάρυναν τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων και δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη στιγμή. Αυτό που πάντως... έμεινε ήταν η εμφάνιση του Μεγιάδο, που άφησε πολλές υποσχέσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Α' Ημίχρονο): Χουάντερσον, Στάθης, Τζανετόπουλος, Πετσόνι, Σουλτς, Γκονζάλεζ, Ναδάλες, Άιλερς, Τομάς, Κονέ, Μάντζιος.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Β' Ημίχρονο): Αστράς, Βαφέας, Κοντοές, Κύργιας, Βλάχος, Γκίνο, Ταπόκο, Καλλέργης, Σιατραβάνης (65’ Κοντογιαννόπουλος), Ρόσι, Χέλβε

ΟΦΗ (Α' Ημίχρονο): Στρέζος, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Οικονόμου, Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Πλατέλλας, Βουό.
ΟΦΗ (Β΄Ημχρονο): Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Δεληγιανίδης, Κοροβέσης, Φαζός , Νάστος, Παπαστεριανός, Εμπεσίλιο, Ντίνας (77’ Πλευράκης), Σάσι, Νοικοκυράκης (71’ Κοντογιάννης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα