Πανιώνιος-Χάποελ Τελ Αβίβ 1-1 (φιλικό)

Gazzetta team
Πανιώνιος-Χάποελ Τελ Αβίβ 1-1 (φιλικό)

bet365

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν τα φιλικά τους παιχνίδια κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ στο πρώτο του Ζοσέ Ανιγκό και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία στο τέλος με την προσπάθεια του Σπιριντόνοβιτς.

Για πρώτο φιλικό το τεστ ήταν δυνατό. Ο Πανιώνιος δεν έψαξε κάποιο... χωριό για να ξεμουδιάσει αλλά την Χάποελ Τελ Αβίβ. Και για πρώτο φιλικό το δείγμα ήταν θετικό. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να μην χάσουν μιας και πάλεψαν το ματς μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν μιας και στο 79' ο Σπιριντόνοβιτς έβγαλε την σέντρα και ο Σεράφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι Ισραηλινοί είχαν προηγηθεί στο 24' με τον Αμπάς.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου στο πρώτο μέρος:
Μαλέρμπ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Σαραμαντάς, Μακρύλλος, Κεϊτά, Καμαρά, Μασούρας, Αλμπεργκ, Ντουρμισάι.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:
Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μίκο, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Σπιριντόνοβιτς, Σεράφ, Τσιλούλης, Σίντι Αλί, Γεσίλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα