Μαρτίνς: «Πραγματικά υποφέραμε»

Μαρτίνς: «Πραγματικά υποφέραμε»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Πραγματικά υποφέραμε»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε γι' ακόμη μια φορά πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος όταν πρέπει ενώ αναφέρθηκε και στο φιλικό με την Γκενκ.

Για το τι κρατάει από το φιλικό με την πιο έτοιμη Γκενκ, ανέφερε:
"Ο αντίπαλός μας είναι πιο δουλεμένη ομάδα, έτοιμη να παίξει στο πρωτάθλημα. Δύσκολο τεστ για μας. Θέλαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Κρατάω το ρυθμό μας όσο αντέξαμε, πραγματικά υποφέραμε, θέλαμε να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Δεν ήμασταν φρέσκοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Εμείς ετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Για το τι κρατάει από τα τρία φιλικά στο Βέλγιο, είπε:
"Στο παιχνίδι που παίξαμε πιο καλά ήταν αυτό που χάσαμε με την Έουπεν. Εκεί παίξαμε πιο καλά και δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Με την Σιντ Τρούιντεν δυσκολευτήκαμε και σήμερα ακόμα περισσότερο. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είμαστε Ολυμπιακός οφείλουμε να παίζουμε για την νίκη ακόμα και στα φιλικά. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, τώρα που θα πάμε στην Ολλανδία, πρέπει να προχωρήσουμε τις ιδέες μας και να πάμε λίγο παρακάτω με την δουλειά που θα γίνει. Επαναλαμβάνω όμως, είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε στα φιλικά"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα