ΑΕΚ και Ατρόμητος τεστάρουν δυνάμεις

Gazzetta team
ΑΕΚ και Ατρόμητος τεστάρουν δυνάμεις

bet365

Δυνατό φιλικό τεστ για τις δύο ομάδες στο Περιστέρι, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και με την ΑΕΚ να κάνει ντεμπούτο ο Μπαγέ.

Πρώτο και μάλιστα πολύ δυνατό φιλικό στην Ελλάδα για την ΑΕΚ απόψε, καθώς στις 20:00 αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στον Λούκα Μπογέ, γιατί ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι ο μοναδικός, από τους τρεις που ήρθαν στο ρόστερ της ΑΕΚ το τελευταίο τριήμερο, που είναι στην 20άδα του φιλικού και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όμως ο Ουζουνίδης εκτός από τον Μπογέ περιμένει να δει και γενικά την ομάδα να αποδίδει καλύτερα, απ' όσα έδειξε στα δυο φιλικά που έδωσε στην Πολωνία.

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Για τον Ατρόμητο αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στην Λευκορωσία με την Μπρεστ την προσεχή Πέμπτη (26/7, 20:45).

Εκτός αποστολής για την ομάδα του Κάναντι ο Κιβρακίδης που θα προφυλαχτεί λόγω ενός αιματώματος που τον ταλαιπωρεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα