Πετράκης: «Είμαστε ακόμη στην αρχή»

Gazzetta team
Πετράκης: «Είμαστε ακόμη στην αρχή»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και εν μέρη από την απόδοσή τους
Ο ΠΑΣ παρουσίασε σήμερα δύο πρόσωπα και ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το ζητούμε είναι να μαθαίνουν στην ομάδα από τα λάθη τους. «Ηταν πολύ καλό φιλικό. Πολύ χρήσιμο για την περίοδο που βρισκόμαστε. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια και να κερδίζουν πράγματα τα παιδιά στη φυσική κατάσταση που είναι το πρώτο ζητούμενο. Στα τακτικά κομμάτια χρειάζονται ακόμη πολλά πράγματα. Μέσα από αυτά τα φιλικά μπορούμε να δούμε κατά πόσο μπορούμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά που κάνουμε και πώς μπορούμε να διαχειριστούμε προβλήματα που δημιουργούνται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, εν μέρη από την εικόνα, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή και δεν μπορούμε να λέμε περισσότερα πράγματα», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε τι δεν λειτούργησε καλά στο πρώτο ημίχρονο και τι άλλαξε μετά την ανάπαυλα. «Αυτά είναι δικά μας. Αφού κάτι άλλαξε στο δεύτερο, σημαίνει πως κάτι αλλάξαμε. Τα λάθη μας είναι σημαντικά, γιατί είναι οδηγοί για τη συνέχεια». Για την αντίπαλο του ΠΑΣ ανέφερε ότι «η Λαμία θα είναι μία πολύ αξιόμαχη ομάδα. Εχει καλό υλικό και καλό προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα