Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Γιώργος Τσακίρης
Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δει στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού βρίσκεται ήδη εκεί και ο Αλεφ.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ κοντά στην ομάδα, την πιστεύει, όπως και τα πρόσωπα αυτής (όπως είναι ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος για παράδειγμα), είναι γνωστό. Γι' αυτό και όποτε έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο πλευρό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη σε καμία των περιπτώσεων.

Το αφεντικό της ΑΕΚ βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Σπατών και παρακολουθεί το πρόγραμμα εκγύμνασης των πρωταθλητών που ετοιμάζονται για το φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι... Μάλιστα ο Μελισσανίδης θα έχει την ευκαιρία να έχει μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα αφού Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ είναι στην προπόνηση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα