Αμυνα made in Greece

Αμυνα made in Greece

Γιώργος Ντυμένος
Αμυνα made in Greece

bet365

Η απόκτηση του Παπάζογλου έδωσε συνέχεια στο… δόγμα του ΟΦΗ, όπου δείχνει διατεθειμένος να στηριχθεί, ως επί το πλείστον, σε Ελληνες παίκτες
Η προσθήκη του Τάσου Παπάζογλου ουσιαστικά διαμόρφωσε το ανασταλτικό, και όχι μόνο, «παζλ» του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν. Οπου υπάρχει το εξής χαρακτηριστικό στοιχείο. Το ελληνικό.
Τα… κρητικά παιδιά της αμύνης είναι δικοί μας άνθρωποι και ουσιαστικά τα «μετόπισθεν» της ομάδας φέρνουν σφραγίδα made in Greece. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Μίγκελ Μεγιάδο, ο 25χρονος «κόφτης» από την Αργεντινή.
Εχουμε και λέμε λοιπόν..
Στο τέρμα ο Γιώργος Στρέζος όχι μόνο συνεχίζει, αλλά και επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιό του μέχρι το 2020. Στο Ηράκλειο ήρθε ο Δημήτρης Σωτητίου και μαζί κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο. Τους γκολκίπερ συμπληρώνουν οι νεαροί Παναγιώτου, Δερμιτζάκης και έτσι κλείσαμε στα γκολπόστ.
Για δεξί μπακ δεσπόζει η παρουσία του Λεωνίδα Αργυρόπουλου που ξέρει την κατηγορία και συνεχίζει από πέρσι, ενώ ο Μανώλης Μπολάκης έδωσε την περασμένη σεζόν πολλές λύσεις. Δεν άλλαξε κάτι.
Αντίθετα για τα αριστερά ο Νίκος Κοροβέσης αφίχθηκε από τα γειτονικά Χανιά και θα είναι μαζί με τον Γιάννη Κοιλιάρα, ενώ ως μπακ μπορεί να προσφέρει και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που μετακινήθηκε από τον ΠΑΟΚ.
Στα στόπερ «κυριαρχεί» πλέον η παρουσία του Παπάζογλου, που θα πλαισιωθεί από τους Γιάννη Ποτουρίδη, Δημήτρη Κομεσίδη – το περσινό δίδυμο των κεντρικών αμυντικών – όπως και τους Μανώλη Φαζό, Δημήτρη Νοικοκυράκη.
Ετσι στο «κέντρο» της άμυνας plus το τέρμα βλέπουμε μόνο Ελληνες, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και στον νευραλγικό χώρο του άξονα μπροστά από τα στόπερ, δηλαδή στο «6»-«8».
Οι Μανώλης Παπαστεριανός και Ανέστης Νάστος που σήκωσαν πέρσι το μεγαλύτερο βάρος του χώρου συνεχίζουν στο «Γεντί Κουλέ», όπως και οι νεαροί Γιώργος Κοντογιάννης, Βαγγέλης Πλευράκης, Αγγελος Οικονόμου. Παράλληλα στην Κρήτη κατηφόρισε το «πολυεργαλείο» Παύλος Κυριακίδης που με Ηρακλή, Ατρόμητο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία και ο μοναδικός μη Ελληνας ανασταλτικός παίκτης. Ο Μίγκελ Μεγιάδο, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τσακαρίτα με οψιόν αγοράς.
Αυτόματα στον ΟΦΗ στηρίζουν τόσο το Ελληνικό στοιχείο, όσο και τα παιδιά που τους ανέβασαν πέρσι. Τα οποία πλαισιώθηκαν με παίκτες που ξέρουν, ως επί το πλείστον, πολύ καλά την κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα