Ρεπό την Πέμπτη στον Ατρόμητο

Ρεπό την Πέμπτη στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ρεπό την Πέμπτη στον Ατρόμητο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ελεύθερους άφησε τους ποδοσφαιριστές του ο Νταμίρ Κάναντι την Πέμπτη, μετά την επιστροφή τους από την Αυστρία.

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από 9 ημέρες του Β’ σταδίου προετοιμασίας στο Μόνταφον της Αυστρίας, η ομάδα του Ατρόμητου με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι να δίνει ρεπό την Πέμπτη.

Ααλμποργκ – Μίντιλαντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πλέον οι Περιστεριώτες προετοιμάζονται για τις επίσημες υποχρεώσεις τους με το τελευταίο φιλικό που απομένει να είναι αυτό με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 20.00.

Για την Παρασκευή, είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Μαζαράκη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα