Στον ΟΦΗ ο Παπάζογλου

Στον ΟΦΗ ο Παπάζογλου

Γιώργος Ντυμένος
Στον ΟΦΗ ο Παπάζογλου

bet365

Οι Κρητικοί έδωσαν τα χέρια με τον 30χρονο αμυντικό που άμεσα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου
Κάτοικος Ηρακλείου θεωρείται πλέον ο Τάσος Παπάζογλου. Από καιρό η περίπτωση του 30χρονου στόπερ «έπαιζε» δυνατά για τους Κρητικούς, η υπόθεσή του «έτρεχε» και αποτελούσε τον εκλεκτό του Νίκου Παπαδόπουλου για τα «μετόπισθεν».
Με θητεία σε Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη και Παναιτωλικό, ο έμπειρος αμυντικός ήταν πέρσι εκ των κορυφαίων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», όπου μέτρησε 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Οι επαφές των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν και ο Παπάζογλου αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι.
Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει με ευχέρεια και στο «6», ενώ επειδή την περασμένη σεζόν στη Ριζούπολη αρκετές φορές αγωνίστηκαν πίσω με τριάδα, δύναται να αναλάβει και ανάλογο ρόλο. Η ουσία είναι πως ο ΟΦΗ θα γίνει η 6η ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα