Στην Α.Ε.Κ. και επισήμως ο Πόνσε! (vid)

Στην Α.Ε.Κ. και επισήμως ο Πόνσε! (vid)

Στην Α.Ε.Κ. και επισήμως ο Πόνσε! (vid)

bet365

Παίκτης των πρωταθλητών είναι ο Εζεκίελ Πόνσε, αφού ανακοινώθηκε η απόκτηση του με δανεισμό από την Ρόμα και οψιόν αγοράς. «Να μην ανησυχούν οι οπαδοί, είμαι εδώ», η πρώτη δήλωση.

Την Τετάρτη ο Λούκας Μπογέ, την Πέμπτη ο Εζεκίελ Πόνσε, την Παρασκευή (θα είναι) ο Αλεφ. Η πρωταθλήτρια συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις της, κλείνοντας μία-μία τις υποθέσεις που την απασχολούν. Και αυτή του φορ ήταν από τις πιο σημαντικές, με τον Αργεντίνο της Ρόμα να αποτελεί στόχο εδώ και καιρό. Στόχος που πέτυχε η ΑΕΚ, αφού ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την AS Roma για τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού, Εζεκιέλ Πόνσε για τη σεζόν 2018-19 με δικαίωμα επέκτασης της συμφωνίας και αγοράς του ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Εζεκιέλ Πόνσε είναι γεννημένος στο Ροσάριο της Αργεντινής στις 29 Μαρτίου 1997 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Νιούελς Ολντ Μπόις με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας στις 5 Οκτωβρίου 2013, πριν κλείσει τα δεκαεπτά του χρόνια και σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στη Ράσινγκ στις 16 Μαρτίου 2014.

Τον Αύγουστο του 2015 αποκτήθηκε από την ιταλική Ρόμα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων της Πριμαβέρα σκοράροντας εννέα γκολ σε δέκα ματς! Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην ισπανική Γρανάδα και έκανε 25 συμμετοχές με 2 γκολ στη Λα Λίγκα και πέρυσι αγωνίστηκε στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Λιλ με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο και 2 στο γαλλικό Λιγκ Καπ, σκοράροντας τρεις φορές.

Είναι διεθνής με την U20 της Αργεντινής με την οποία έπαιξε και στα τρία ματς, που έδωσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2017 στη Νότια Κορέα.

Στην ΑΕΚ ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα φοράει τη φανέλα με το Νο 22.

Έσε, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ και κάθε επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα!», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Να μην ανησυχούν οι οπαδοί μας, είμαι εδώ»!
Αμέσως μετά την υπογραφή και την ανακοίνωση, ο Πόνσε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ και είπε τα εξής.

«Το μήνυμα που στέλνω στους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι ότι πλέον δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπήρξε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήθελα να έρθω εδώ και έχω ήδη εντυπωσιαστεί με την ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα αλλά και με την οργάνωση και το επίπεδο του club απ’ όσα έχω προλάβει να δω.

Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις όλων μας. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να ενταχθώ στην ομάδα, να ξεκινήσω προπονήσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περιμένουμε όλοι με αγωνία την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League.

Δεν χρειάστηκε καν να μιλήσω με άλλους συμπατριώτες μου που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, έχω μαζέψει μόνος μου τις πληροφορίες που θα ήθελα και –πιστέψτε με- γνωρίζω πολύ καλά σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα