Κωνσταντινίδης: «Είπα αμέσως το ναι στον Άρη»

Κωνσταντινίδης: «Είπα αμέσως το ναι στον Άρη»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Είπα αμέσως το ναι στον Άρη»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωση την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδης και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό και απάντησε άμεσα θετικά.

Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψες διετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο 24χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 02/06/1994) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ξεκίνησε από τον Π.Α.Ο.Κ., έχει αγωνιστεί –με τη μορφή δανεισμού- στον Αιγινιακό και στην κυπριακή Ομόνοια. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ανήκε στην ιταλική Brescia. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές –ηλικιακά- εθνικές ομάδες (U-17, U-18, U-19, U-20, U-21)», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης σημείωσε. «Η απόφασή μου να έρθω στον ΑΡΗ αποτελεί συνειδητή επιλογή. Είχα προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά όταν ήρθε η πρόταση του ΑΡΗ δεν το σκέφτηκα καν. Είπα αμέσως το “ναι” και είμαι σίγουρος για την απόφαση που πήρα. Ερχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τη δυναμική και το μέγεθος της οποίας γνωρίζουν όλοι καλά. Η πρόκληση, μάλιστα, είναι μεγάλη για εμένα, αφού η επιστροφή μου στην Ελλάδα συμπίπτει με την επιστροφή του ΑΡΗ στο φυσικό του χώρο, τη Super League. Επομένως, το κίνητρο είναι τεράστιο. Θα δώσω το 100% για τον ΑΡΗ και είμαι αποφασισμένος να πετύχω με την καινούργια μου ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα