Υπέγραψε ο Κωνσταντινίδης στον Άρη!

Υπέγραψε ο Κωνσταντινίδης στον Άρη!

Υπέγραψε ο Κωνσταντινίδης στον Άρη!

Άρης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης επικύρωσαν πριν από λίγο την προφορική συμφωνίας τους με την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Όπως είχε σημειώσει το gazzetta.gr, οι δύο πλευρές συμφώνησαν από χθες(18/7) το απόγευμα και το μόνο που απέμενε ήταν να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και φυσικά να υπογράψει το διετές συμβόλαιο. Αυτό έγινε πριν από λίγο και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης. Από την πρώτη επαφή φάνηκε εξάλλου και η επιθυμία του 24χρονου δεξιού μπακ να συνεχίσει την καριέρα του Άρη και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να έχει χρόνο συμμετοχής έπειτα από τα τελευταία δύο «άγονα» χρόνια.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ήταν ένα από τα ιδιαίτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πέρασε απ' όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Ανήκε στον ΠΑΟΚ από το 2012, δίχως ωστόσο να φτάσει στο επίπεδο εξασφάλισης θέσης στη βασική ενδεκάδα. Το 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιγινιακό, την περίοδο 2016-17 είχε μια γεμάτη χρονιά με την Ομόνοια ενώ στο τελευταίο διάστημα ήταν στην Μπρέσια. Στην ιταλική ομάδα δεν πήρε αγώνες και υπό αυτές τις συνθήκες ήθελε να βρει ένα αγωνιστικό περιβάλλον το οποίο σε πρώτη φάση θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής και βασικό ρόλο.

Best of internet