Στα γραφεία της Α.Ε.Κ. ο Πόνσε

Στα γραφεία της Α.Ε.Κ. ο Πόνσε

Γιώργος Τσακίρης
Στα γραφεία της Α.Ε.Κ. ο Πόνσε

bet365

Τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί «κιτρινόμαυρος» ο Αργεντίνος φορ, ο οποίος πέρασε ιατρικά και πλέον περιμένουμε τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Ο Εζεκίελ Πόνσε προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» πριν λίγες ώρες συνοδευόμενος από τον πατέρα του και μάνατζερ του (αλλά και τη σύντροφό του) και από εκεί κατευθύνθηκε αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτό σημαίνει ότι πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές και η ανακοίνωση.

Για τον λόγο αυτό ο Αργεντίνος επιθετικός βρίσκεται πλέον στα γραφεία των πρωταθλητών με σκοπό φυσικά να επισημοποιηθεί η απόκτηση του από την Ρόμα (με τη μορφή δανεισμού θυμίζουμε και έχοντας ορίσει οψιόν αγοράς κοντά στα 6 εκατ. ευρώ). Αναμένουμε πλέον το επίσημο του deal, τις ανακοινώσεις και φυσικά τις φωτογραφίες αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα