Προς εξομάλυνση οι σχέσεις Κούγια-Καρυπίδη

Προς εξομάλυνση οι σχέσεις Κούγια-Καρυπίδη

bet365

Σε επικοινωνία που είχαν σήμερα(19/7) οι Αλέξης Κούγιας-Θόδωρος Καρυπίδης, λύθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε και είναι πιθανό πλέον να γίνει κανονικά ο φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη και Λάρισας στις 9 Αυγούστου.

Με χθεσινές δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε τη δυναμική του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη και ο τελευταίος απάντησε με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram.

Μάριμπορ - Παρτιζάνι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ζάχοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν και οδήγησαν την ΠΑΕ Άρης στην απόφαση ακύρωσης του φιλικού αγώνα που έχει προγραμματιστεί με τη Λάρισα για τις 9/8. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες συνομίλησαν τηλεφωνικά σήμερα(19/7), λύθηκε η παρεξήγηση και ο φιλικός αγώνας θα γίνει κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα