Έτοιμος ο Αλμπάνης...

Έτοιμος ο Αλμπάνης...

Έτοιμος ο Αλμπάνης...

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ με τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι και Μοράν να συνεχίσουν εκτός κανονικού προγράμματος και τη δουλειά να συνεχίζεται στο κομμάτι της τακτικής

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων σήμερα στα Σπάτα ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμμετείχε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Κοινώς δούλεψε αρκετά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο κομμάτι που αφορά την τακτική με έμφαση την επιθετική ανάπτυξη και λειτουργία της ομάδας.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Ερίκ Μοράν και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τη στιγμή που ο Γκάλο συνέχισε θεραπεία στον δεξί αχίλλειο τένοντα. Όπως σημειώνεται και στο δελτίο Τύπου προπόνησης των πρωταθλητών:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Σπάτα η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Οι Ερίκ Μοράν και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν και σήμερα ατομικά προγράμματα. Ο Ροντρίγκο Γκάλο συνέχισε τη θεραπεία στον δεξιό αχίλλειο τένοντα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 19:00».

Best of internet