Ο Ελληνας στόπερ του ΟΦΗ

Ο Ελληνας στόπερ του ΟΦΗ

Γιώργος Ντυμένος
Ο Ελληνας στόπερ του ΟΦΗ

bet365

Οι Κρητικοί «τρέχουν» το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού και ο Παπάζογλου «παίζει» δυνατά.
Για το Καρπενήσι αναχώρησε σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ και ο Νίκος Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για το κομμάτι που παζλ που θέλει να συμπληρώσει άμεσα στους Κρητικούς, εκείνο του στόπερ. «Το πιθανότερο είναι να είναι Ελληνας. Τις επόμενες ημέρες αν πάνε όλα καλά θα ανακοινωθεί και από την ομάδα. Ευελπιστώ να έρθει όσο το δυνατόν πιο άμεσα για να ενταχθεί κι εκείνος στην ομάδα», ανέφερε σχετικά.
Αυτόματα στο «Γεντί Κουλέ» φαίνεται πως... τρέχουν και αυτό το κομμάτι και μία περίπτωση που «παίζει» από καιρό και απασχολεί, είναι εκείνη του Τάσου Παπάζογλου. Ο 30χρονος που αγωνίζονταν πέρσι στον Απόλλων Σμύρνης, ενδέχεται να είναι τελικά ο «εκλεκτός» της ομάδας για τα «μετόπισθεν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα