Προς συμφωνία Άρης-Κωνσταντινίδης!

Προς συμφωνία Άρης-Κωνσταντινίδης!

Προς συμφωνία Άρης-Κωνσταντινίδης!

bet365

Ένα βήμα πριν την επικύρωση της συμφωνίας τους βρίσκονται Άρης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στο deal για την υπογραφή διετούς συμβολαίου!

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κορυφώθηκαν στη διάρκεια της ημέρας όπου το βασικό ζητούμενο δεν ήταν τόσο το οικονομικό όσο η επιθυμία του αθλητή να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα. Κι αυτό διότι στα τελευταία χρόνια – με αποκορύφωμα τη θητεία του στην Μπρέσια – δεν είχε χρόνο συμμετοχής. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του αθλητή, του ατζέντη του (σ. σ. Μπρούνο Τσιρίλο) και των ανθρώπων του Άρη στα γραφεία της ΠΑΕ, του εξηγήθηκε το αγωνιστικό πλάνο. Υπάρχει προφορική συμφωνία και η αυριανή(19/7) μέρα θα είναι η καταληκτική. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι ο παίκτης πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο 24χρονος δεξιός μπακ είχε δύο προτάσεις από ομάδες της Πολωνίας, αλλά προτιμάει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα