Σε… πρώτο πλάνο ο Κωνσταντινίδης

Σε… πρώτο πλάνο ο Κωνσταντινίδης

Σε… πρώτο πλάνο ο Κωνσταντινίδης

bet365

Ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και μέσα στο επόμενο 24ώρο θα ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι «κίτρινοι» δεν είναι απαραίτητο να εξετάσουν την περίπτωση του 24χρονου δεξιού μπακ καθώς έχουν ξεκάθαρη άποψη για το επίπεδο ικανότητάς του. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ήδη κατέθεσαν ενδιαφέρον και μέσα από επαφές που θα γίνουν στη διάρκεια της ημέρας θα διαπιστωθεί αν υφίσταται περίπτωση συνεργασίας. Τελευταίος σταθμός του Δημήτρη Κωνσταντινίδη ήταν η Μπρέσια έπειτα από πολυετή παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Βαλούρ, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τρεις κίτρινες στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Παράλληλα με την περίπτωση του Κωνσταντινίδη, ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις και με δύο ξένους δεξιούς οπισθοφύλακες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα