Χωρίς Κότνικ στην Πολωνία ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς Κότνικ στην Πολωνία ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος θα αναχωρήσει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με μια μεγάλη απουσία, αυτή του Μάτιτς Κότνικ ο οποίος κατέθεσε προσφυγή κατά των «κυανέρυθρων».

Ο Μάτιτς Κότνικ κατέθεσε προσφυγή κατά του Πανιωνίου και ουσιαστικά έθεσε εαυτό εκτός ομάδας. Μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Σλοβένος πορτιέρο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Πανιωνίου στην Πολωνία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σουτιέσκα Νίκσιτς - Αστάνα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Νεοσμυρνιώτες αναχωρούν σήμερα Τετάρτη (18/7) και θα παραμείνουν στην Πολωνία έως και τις 29 Ιουλίου, ενώ θα πραγματοποιήσει και δύο φιλικά με την ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ στις 21 Ιουλίου και την Ομόνοια Λευκωσίας στις 28 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα