Το απόλυτο (3χ3) ο Αστέρας

Gazzetta team
Το απόλυτο (3χ3) ο Αστέρας

bet365

Οι Αρκάδες κέρδισαν την Χάποελ Ρανανά (2-1) και έκαναν μόνο νίκες στην Πολωνία
Με το απόλυτο (3Χ3) στις αποσκευές του θα επιστρέψει ο Αστέρας στην Τρίπολη από την Πολωνία, όπου έδωσε σειρά φιλικών αγώνων. Στη σημερινή «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Χιμπέρνιαν , κέρδισε την Χάποελ Ρανανά με 2-1 και πήρε ψυχολογία.
Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες (βροχή) και στο πρώτο μισό οι Αρκάδες δεν ήταν καλοί. Δέχθηκαν ένα γκολ, 2-3 καλές φάσεις, αλλά παρόλα αυτά η ανάπαυλα τους βρήκε ισόπαλους 1-1, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανιά (καταλογίστηκε σε ανατροπή του Πασαλίδη).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτεροι, στο 47' πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Τσιλιανίδη, ενώ θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμα που είχαν με τους Μπελόκ, Καλτσά. Πάντως στο φινάλε στάθηκαν και τυχεροί, καθώς οι ισραηλινοί είχαν δοκάρι.
Ο Αστέρας ξεκίνησε με τους εξής: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μπελόκ, Μπαστιάνος, Μουνάφο, Δουβίκας, Χριστόπουλος, Ματρικάρντι, Κουμάντεϊ και Τζίμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα