Πρώτη εικόνα... χωρίς εικόνα για Παναθηναϊκό!

Πρώτη εικόνα... χωρίς εικόνα για Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Πρώτη εικόνα... χωρίς εικόνα για Παναθηναϊκό!

bet365

Πρώτο φιλικό για τον Παναθηναϊκό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Αλκμάαρ που μετά από χρόνια δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση!

Μετά από περίπου δεκαπέντε μέρες δουλειάς στο Κορωπι και το Τιλμπουργκ, ο Γιώργος Δωνης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει όλα εκείνα που δουλεύει αυτό το διάστημα και να δει τον βαθμό προσαρμογής των παικτών του στα δικά του "θέλω".

Το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία θα είναι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Αλκμάαρ το απόγευμα της Τετάρτης(7.30μμ) σε αντίθεση με όσα έχουμε συνηθίσει, δηλαδή το πρώτο ματς να είναι με έναν πιο "εύκολο" αντίπαλο. Οι "πράσινοι" θα πάρουν μια εικόνα για τα όσα δουλεύουν αλλά εικόνα δεν θα πάρει ο κόσμος, καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν βρέθηκε κανάλι να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των φιλικών.

Σταγόνα στον ωκεανό αν σκεφτούμε πως ο Παναθηναικος δεν έχει συμβόλαιο ούτε για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σε ακόμη μια... επιτυχία του Αλαφούζου και των συνεργατών του.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το ματς για τους υπό δοκιμή Ρεγκάκο και Χαντζάρα, οι οποίοι θα πρέπει να πείσουν τον Δωνη για να έχουν μια θέση στο ρόστερ του κλαμπ.

Η δοκιμή

Οσον αφορά την ενδεκάδα ο Δώνης δοκίμασε για το αυριανό φιλικό 3-4-3 και τους Διουδη, Οικονομου, Κολοβετσιο Γιοχανσον Κουλιμπαλι, Ινσουα Κάτσε Δωνη Μουνιε Χατζηγιοβανη και Πίσπα. Δύο 20λεπτα.

Στο δεύτερο ο Ρεγκακος αντί Πίσπα και Τζανδαρης αντί Κάτσε, Μπουζούκης αντί Χατζηγιοβανη και Χριστογεωργος αντί Διουδη. 1-1 το σκορ με τέρματα των Μπουζούκης και Ρεγκακου που σκόραρε όταν έπαιξε με τους βασικούς.

*Πόλος έλξης είναι για το Τίλμπουργκ η παρουσία του Παναθηναϊκού και μάλιστα ο προπονητής της τοπικής ομάδας θα παρακολουθήσει προπονήσεις των "πρασίνων".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα