Τι «κερδίζει» η ΑΕΛ με Παπαφώτη

Τι «κερδίζει» η ΑΕΛ με Παπαφώτη

Γιώργος Ντυμένος
Τι «κερδίζει» η ΑΕΛ με Παπαφώτη

bet365

Ο Κούγιας μίλησε στην Κύπρο για την απόκτηση του Κύπριου διεθνή χαφ και το gazzetta.gr … αποκωδικοποιεί τα plus της ΑΕΛ από την προσθήκη
Το εγκώμιο του Βασίλη Παπαφώτη «έπλεξε» ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον σταθμό «Super Sport FM 104.0» του νησιού. Το deal για τον νεαρό διεθνή αφορά την απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ το ΑΠΟΕΛ διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «το παιδί το αγνοούσα. Ομως τελευταία κάναμε δύο εξαιρετικές μεταγραφές. Οι μάνατζερ των παικτών αυτών είχαν πολύ καλή σχέση με ένα φίλο μου δικηγόρο. Λόγω του ότι ασχολήθηκε με το δικαστικό αυτών των παικτών, στην Κύπρο μου λέει υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος έγινε και διεθνής. Μόλις άκουσα ότι είναι διεθνής με την Κύπρου ενθουσιάστηκα καθώς η εθνική τελευταία βγάζει μεγάλα ταλέντα όπως ο Πιέρος Σωτήριου. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές τελευταία παρακολουθούνται πολύ από Έλληνες. Μου έκανε εντύπωσε 22 χρονών να παίζει Εθνική. Είδα και μερικούς αγώνες του με την Δόξα. Τηλεφώνησα στον Δώνη που είναι φίλος μου, τον παρακάλεσα να μάθει οτιδήποτε μπορεί για τον Παπαφώτη και μου είπε χαρακτηριστικά: ‘Μην συνεχίσεις εγώ, αν ήμουν Λάρισα θα τον έπαιρνα’».
Επ’ ευκαιρία των παραπάνω, ας προσπαθήσουμε να… αποκωδικοποιήσουμε τι «κερδίζουν» οι «βυσσινί» με την απόκτησή του.
*Είναι μόλις 23 ετών και διεθνής.
*Ερχεται έχοντας στο παλμαρέ του 4 πρωταθλήματα Κύπρου, άρα ξέρει από πρωταθλητισμό.
*Την περασμένη σεζόν είχε ρόλο ηγέτη, καθώς ήταν το πρώτο «βιολί» στη Δόξα Κατοκοπιάς.
*Μπορεί να παίξει και πίσω από τον «φουνταριστό», αλλά και ως εσωτερικός χαφ σε 4-3-3, 3-5-2 ή «8αρι» σε 4-2-3-1.
*Αρέσκεται να… τραβιέται στα άκρα και να δημιουργεί από εκεί. Η ασίστ που έδωσε πέρσι στον Κένιντι στο 4-1 της Δόξα Κατοκοπιάς επί της Νέας Σαλαμίνας, με ντρίπλα πάνω στη γραμμή του άουτ και «μπούκα», ήταν ένα εκ των κορυφαίων της περασμένης σεζόν στο νησί της Αφροδίτης.
*Την περασμένη σεζόν βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ – αντίστοιχος του δικού μας ΠΣΑΠ – άρα έχει την «αναγνώριση» και των συμπαικτών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα