Χορηγική συμφωνία στον ΟΦΗ

Χορηγική συμφωνία στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Χορηγική συμφωνία στον ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την συμφωνία με τα κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, τα οποία θα μπουν χορηγός στο σορτσάκι της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Μια ακόμη σημαντική εμπορική συμφωνία για την ομάδα μας. Μετά το Νερό Ζαρός, που θα διαφημίζεται στο μανίκι της φανέλας του ΟΦΗ μας, μια ακόμη μεγάλη κρητική εταιρεία, θα είναι μαζί μας.

Ο λόγος για τα κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, τα οποία θα διαφημίζονται στο σορτσάκι της ομάδας μας.

Θα σημειώσει ο Ρόζενμπεργκ το πρώτο γκολ στο Μάλμε – Ντρίτα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, τον ιδιοκτήτη της ΦΗΜΗ Bασίλη Ζηδιανάκη, για τη στήριξη του στον ΟΦΗ μας, τα τελευταία χρόνια.

Ο Βασίλης Ζηδιανάκης υπήρξε εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, επίλεκτο στέλεχος της επανεκκίνησης της ομάδας μας και η προσφορά του είναι έμπρακτη και σπουδαία, από πολλές απόψεις.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα