Ο... μπαλαντέρ Βασιλακάκης (pics & vid)

Ο... μπαλαντέρ Βασιλακάκης (pics & vid)

Νίκος Μαρούδας
Ο... μπαλαντέρ Βασιλακάκης (pics & vid)

bet365

Έναν ιδιαίτερο ρόλο είχε στην απογευματινή προπόνηση ο Θοδωρής Βασιλακάκης, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται στην άσκηση της τακτικής ως... μπαλαντέρ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Ο Νταμίρ Κάναντι δούλεψε πάνω στην τακτική στην απογευματινή προπόνηση του Ατρόμητου. Σε αυτή θέλησε να δει τους ποδοσφαιριστές του πως δουλεύουν στο transition game με τον Βασιλακάκη σε ιδιαίτερο ρόλο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ήταν κατά κάποιο τρόπο εκείνος που είχε τον ρόλο να συνδέει τις τρεις ομάδες που έκαναν την άσκηση. Ο Αυστριακός υπολογίζει για ακόμα μια χρονιά τον Βασιλακάκη ως το βασικό δεκάρι της ομάδας και με αυτό τον τρόπο θέλησε να του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο τις πάσες του, καθώς εκείνος έπρεπε να βρει τους συμπαίκτες του κυρίως με κάθετες μπαλιές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα