Ο Άρης «ανακοίνωσε» Κολάσο

Ο Άρης «ανακοίνωσε» Κολάσο

Gazzetta team
Ο Άρης «ανακοίνωσε» Κολάσο

bet365

Με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Νικολάς Κολάσο από την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αργεντίνος μέσος έφθασε το Σάββατο(14/7) στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους». «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Nicolas Carlos Colazo. O 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με υποσχετική από την Boca Juniors μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1990 στο Buenos Aires.

Ο Nicolas Colazo, γέννημα-θρέμμα της ομάδας θρύλου της Λατινικής Αμερικής, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Boca Juniors, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα, το 2008. Ακόμη έχει αγωνιστεί -με τη μορφή δανεισμού- σε All Boys, Melbourne City FC και Gimnasia La Plata», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα