Απλησίαστος ο Φλέτσερ

Απλησίαστος ο Φλέτσερ

Νίκος Αθανασίου
Απλησίαστος ο Φλέτσερ

bet365

Το κασέ του Σκωτσέζου επιθετικού απέχει... χιλιόμετρα από το μπάτζετ που μπορεί να διαθέσει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός για τον βασικό σέντερ φορ.

Η περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ για τον Παναθηναϊκό είναι ιδανική! Γκολτζής, προσωπικότητα, σε καλή ηλικία(31), έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν οι Νταμπίζας και Δώνης για τον σέντερ φορ του «τριφυλλιού». Μόνο που το κασέ του Σκωτσέζου(πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ) απέχει πάρα πολύ από αυτά που μπορεί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός του σκληρού μνημονίου και του μικρότερου μπάτζετ στην σύγχρονη ιστορία του. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να διαθέσουν πάνω από 400.000 ευρώ για συμβόλαιο. Ούτε φυσικά μπορούν να κινηθούν στην αγορά με την προϋπόθεση της αλλαγής ιδιοκτησίας, καθώς το θέμα με την Panasia μοιάζει και έχει προς το παρόν «κολλήσει».

Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να παίζει με καλές πιθανότητες την μεταγραφή του Σκωτζέζου φορ μόνο αν το «πορτοφόλι» του ήταν διαφορετικό και είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις επιθετικών που θα βρίσκονται πιο κοντά στις δικές του δυνατότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα