Πολύ κοντά σε Μπερτόγλιο η Λαμία

Gazzetta team
Πολύ κοντά σε Μπερτόγλιο η Λαμία

bet365

Σήμερα Δευτέρα (16/7) αναμένεται στην Ελλάδα ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Λαμίας και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αργεντινού πρώην επιτελικού μέσου του Αστέρα Τρίπολης, Φακούντο Μπερτόγλιο, βρίσκεται η Λαμία, με τον παίκτη να αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για να «τελειώσει» τη μεταγραφή του στον σύλλογο.

Έτσι, δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να υπάρχουν ανακοινώσεις, με τον παίκτη να έρχεται ώστε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, που πέρυσι είχε τραγικές επιδόσεις (20 γκολ σε 30 αγώνες) και φέτος επιθυμεί να εμφανιστεί βελτιωμένη, όπως δείχνει και η απόκτηση του Χερόνομο Μπαράλες.

Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Πέρυσι έκλεισε τη σεζόν στο Καζακστάν με την Ορντάμπασι, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου (2010-2012), της Γκρέμιο (2012/13), της Εβιάν (2013/14), της Τίγκρε (2014/15) και του ΑΠΟΕΛ (2016-2018), ως δανεικός από τους Ουκρανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα