«Θυμίζει Γιάγια Τουρέ ο Αλεφ»!

«Θυμίζει Γιάγια Τουρέ ο Αλεφ»!

Gazzetta team
«Θυμίζει Γιάγια Τουρέ ο Αλεφ»!

bet365

Ο Φώτης Παπουλής ήταν συμπαίκτης στον Απόλλωνα Λεμεσού του Βραζιλιάνου Αλεφ που είναι κοντά στην ΑΕΚ και μίλησε γι' αυτόν!

Για τον Άλεφ μίλησε ο Φώτης Παπουλής στη Live Sport: «Είναι παικτάρα ο Άλεφ. Λίρα εκατό! Θυμίζει πολύ τον Γιάγια Τουρέ στο στυλ του. Ίσως υπερβολικά. Είναι ένας χαφ που κάνει πολλές δουλειές. Δημιουργεί, αλλά και κόβει. Είναι γενικά παντού στο γήπεδο. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι παίζει εγκεφαλικά. Πέρα από τεχνική έχει και μυαλό. Ξέρει πού να τοποθετηθεί. Ο Άλεφ μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων κάνοντας καριέρα στην ομάδα για πολλά χρόνια. Είναι πολύ φιλόδοξος και δουλευταράς. Δεν φοβάμαι τον Άλεφ, είναι παίκτης με αυτοπεποίθηση και θα καταφέρει με τη μία να ενταχθεί στο σύνολο που δημιουργεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης», ανέφερε ο Παπουλής.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Κροατία αν o Ζιρού σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα