«Φλερτ» ΑΕΛ με Κασάδο

«Φλερτ» ΑΕΛ με Κασάδο

Γιώργος Ντυμένος
«Φλερτ» ΑΕΛ με Κασάδο

bet365

Στην Ισπανία αναφέρουν πως οι «βυσσινί» εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου αριστερού μπακ της Ρεκρεατίβο Ουέλβα
Εκτός από την περίπτωση του Βασίλη Παπαφώτη που σύμφωνα με τους Κύπριους έχει μπει στην τελική της ευθεία, στην Ισπανία κάνουν λόγο για ακόμη μία μεταγραφική «υπόθεση» της ΑΕΛ. Οπως αναφέρουν σχετικά, η Λάρισα είναι μία από τις ομάδες που εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Χοσέ Μανουέλ Κασάδο, ο οποίος προέρχεται από μία καλή σεζόν με την Ρεκρεατίβο Ουέλβα (22 συυμετοχές).
«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Μασία, ο 32χρονος αριστερός μπακ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπαρτσελόνα Γ' και στη συνέχεια βρέθηκε στη Σεβίλλη, όπου μάλιστα είχε συμμετοχές, μεταξύ άλλων, και στην πρώτη της ομάδα. Από το 2010 αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της χώρας του, κυρίως στη Ράγιο Βαγιεκάνο όπου έμεινε για 3 σεζόν και έπαιξε σε 96 παιχνίδια της. Στην πορεία ακολούθησαν Μάλαγα και Αλμερία, ενώ το 2015/16 βρέθηκε στη Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας για λογαριασμό της Μπόλτον (2015/16). Πλέον είναι ελεύθερος και όπως σχολιάζουν στην πατρίδα του, εκτός από ορισμένες ομάδες της Ισπανίας, στο «κόλπο» για την απόκτησή του έχουν μπει και οι «βυσσινί». Μάλιστα υπό προϋποθέσεις, ο Κασάδο δύναται να αγωνιστεί και κεντρικός αμυντικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα