Η Ελβετία... είδε Ατρόμητο! (pics)

Η Ελβετία... είδε Ατρόμητο! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Η Ελβετία... είδε Ατρόμητο! (pics)

bet365

Στο Χουρ της Ελβετίας αντιμετώπισε την Ζυρίχη ο Ατρόμητος, με τον κόσμο να γεμίζει το τοπικό γήπεδο και να βλέπει την αναμέτρηση γνωρίζοντας και την ελληνική ομάδα, η οποία τους άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Σε ένα μικρό γήπεδο της Ελβετίας, από αυτά που βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες όταν πρόκειται για τοπικά πρωταθλήματα της Αγγλίας, αντιμετώπισε την Ζυρίχη ο Ατρόμητος το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι Περιστεριώτες, βρέθηκαν στο Χουρ της Ελβετίας και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο «Ringstrasse» χωρητικότητας 1.820 ατόμων.

Η έδρα της Χουρ 97 που αγωνίζεται στα τοπικά της Ελβετίας (σ.σ. 5η κατηγορία της χώρας) ήταν σχεδόν γεμάτη. Φυσικά, πολλοί ήταν φίλοι της Ζυρίχης που δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδας στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή.

Μάλιστα, ο κόσμος βλέποντας τον Ατρόμητο να έχει μια πολύ καλή απόδοση και να ταλαιπωρεί την ομάδα της Ελβετίας (σ.σ. κάτοχος του Κυπέλλου και θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League) θέλησε να μάθει πράγματα για την ελληνική ομάδα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ρώτησαν για το τι κατάφερε η ομάδα του Περιστερίου πέρσι και μετά τον αγώνα έδιναν συγχαρητήρια για την πολύ καλή εικόνα που είχε στο φιλικό με την Ζυρίχη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα