Τεσέντερλο - Ολυμπιακός 0-3 (vids)

Τεσέντερλο - Ολυμπιακός 0-3 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τεσέντερλο - Ολυμπιακός 0-3 (vids)

bet365

Τρία γκολ και έξι (!!!) δοκάρια! Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός και κεφάτος στην φιλική νίκη με 3-0 επί της Τεσέντερλο, με τους Πάρντο, Φετφατζίδη και Γκερέρο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα!
Σαφώς και η Τεσέντερλο, ομάδα πιο χαμηλής κατηγορίας στο Βέλγιο δεν θα συνιστούσε έναν δυνατό αντίπαλο για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι ερυθρόλευκο έβγαλαν μεγάλο κέφι και επιθετική διάθεση, είχαν τρία γκολ και έξι δοκάρια και γενικότερα έβγαλαν αρκετά κέρδη αλλά και πρόσωπα που δέσποσαν όπως οι Φετφατζίδης, Ποντένσε και Γκερέρο. Σκόρερ οι Πάρντο, Φετφατζίδης με γκολάρα (σ.σ. το πρώτο του στην επάνοδό του στον Ολυμπιακό) και ξανά ο Γκερέρο. Έτσι οι Πειραιώτες συνεχίζουν νικηφόρα τα φιλικά τους.
Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ...
Σχετικά με την αρχική διάταξη του Ολυμπιακού ο Χουτεσιώτης ήταν κίπερ, οι Ένγκελς, Ευαγγέλου, Μασούρας και Νικολάου οι τέσσερις της άμυνας, Ρομαό με Καμαρά στο κέντρο, Μάριν σε ρόλο επιτελικού χαφ, Φετφατζίδης και Πάρντο άκρα και ο Σέρβος φορ. Από τους 11 οι Ένγκελς, Νικολάου, Μάριν, Πάρντο και Τζούρτζεβιτς ήταν που βρίσκονταν αλλά και παραμένουν στην... ζώνη των αβέβαιων και ίσως και κάτι παραπάνω για την συνέχεια. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε έτσι να τους τσεκάρει.
ΤΑ... ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝ, ΓΚΟΛ Ο ΠΑΡΝΤΟ ΣΕ ΦΑΣΗ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ, ΑΣΤΟΧΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΩΡΟ
Ο Ολυμπιακός αν και έδειχνε καταπονημένος από την προετοιμασία είχε επιθετικό κέφι και στο 10' ο Μάριν είχε ένα ωραίο σουτ με διπλό δοκάρι καθώς η μπάλα πήγε και στα δύο!!! Ο Τζούρτζεβιτς είχε ξανά μεγάλες χαμένες φάσεις αλλά βρέθηκε σε εκείνη του γκολ.
Για την ακρίβεια στο 22'. Αρχικά ο Καμαρά είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε, μετά ο Τζούρτζεβιτς από θέση βολής είδε τον αντίπαλο κίπερ να του λέει 'όχι' και μετά την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στο... ριμπάουντ ο Πάρντο βρήκε δίχτυα για το 1-0. Στο 33' οι αλλαγές του Ολυμπιακού ήταν: Ποντένσε, Μάνος και Ανδρούτσος που πέρασαν στις θέσεις των Πάρντο, Τζούρτζεβιτς και Ευαγγέλου. Οι αλλαγές θέσεων διαρκείς με τον Φετφατζίδη να παίζει δεκάρι και τον Ανδρούτσο να πηγαίνει δεξί μπακ αλλά και τον Ρομαό στόπερ.
ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ, ΑΤΥΧΟΣ Ο ΜΑΝΟΣ & ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΑΡΙΝ-ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ
Ο Ποντένσε στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό (σ.σ. όπως ντεμπούτο έκανε και ο Μιράντα) πρόλαβε να δείξει καλά οργανωτικά και επιθετικά δείγματα. Είχε μάλιστα και 2 καλά σουτ για γκολ (σ.σ. το ένα πέρασε σχεδόν δίπλα από το δοκάρι). Ο Μάνος από την άλλη στάθηκε άτυχος καθώς είχε μεγάλες φάσεις για τέρμα ακόμα και με ψαλίδι αλλά αποκρούστηκαν εξαιρετικά. Ο Φετφατζίδης από την άλλη ήταν αισθητά ανεβασμένος και βοήθησε δημιουργικά και επιθετικά και ενώ κρατούσε καλά την μπάλα και προκαλούσε... ρήγματα με τις ντρίμπλες του. Ανάλογα καλή εικόνα και από τον Μάριν.
ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΡΜΑ Ο ΦΕΤΦΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΚΑΡΙ
Στο 54' ο Ποντένσε έκανε εξαιρετικά το 1-2 με τον Φέτφα που γύρισε από πλάγια και με τρομερό τελείωμα έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Στο 60' ο Φετφατζίδης είχε σουτ - γύρισμα στο δοκάρι.
ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ 3-4-3 ΜΕ 10 ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ
Στο 61' ο Μαρτίνς έκανε 10 αλλαγές και πήγ ε το σχήμα σε 3-4-3 (σ.σ. και ενώ φάνηκε να δοκιμάζει και το 3-5-2): Χουτεσιώτης ο κίπερ, Σισέ - Βούκοβιτς - Μιράντα στα μετόπισθεν ως στόπερ. Τσιμίκας - Ομάρ στα 2 άκρα της άμυνας αλλά με ανεβάσματα λειτουργώντας ως μπακ - χαφ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης στο κέντρο, Χριστοδουλόπουλος και Βρουσάι στα δύο άκρα και Γκερέρο κορυφή. Ο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1. Άλλαξε με τις πρώτες αλλαγές, σε 4-4-2 (4-4-1-1 για μεγαλύτερη ακρίβεια) & ενώ με την είσοδο των υπόλοιπων παικτών, γύρισε το σύστημα σε 3-4-3 (3-6-1) με Τσιμίκα και Ομάρ φουλ μπακ (σ.σ. να παίζουν όλη την πλευρά), τρία στόπερ (Σισέ, Βούκοβιτς & Μιράντα) και Λάζαρο, Βρουσάι και Γκερέρο επιθετική τριάδα.
Στο 61' λοιπόν οι αλλαγές για την ομάδα: Βούκοβιτς, Μιράντα, Σισέ, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Βρουσάι, Γκερέρο, Λάζαρος, Φορτούνης, Μπουχαλάκης που πέρασαν στις θέσεις των Ένγκελς, Νικολάου, Μασούρας, Ρομαό, Καμαρά, Ποντένσε, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Μάριν και Μάνου. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει, να έχει τον έλεγχο του ματς και να βγάζει φάσεις.
ΔΟΚΑΡΙ & Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΒΡΗΚΕ ΔΙΧΤΥΑ Ο ΓΚΕΡΕΡΟ
Ο Ολυμπιακός δεν έκοψε ρυθμό και στο 75' είχε πάλι δοκάρι από πλασέ του Φορτούνη. Στο 77' ήταν η σειρά του Γκερέρο να σκοράρει από πλασέ. Έτσι ο Ισπανός για 3ο διαδοχικό ματς βρίσκει δίχτυα για το τελικό 3-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα