Κεφάλαιο Βίτολο

Γιώργος Ντυμένος
Κεφάλαιο Βίτολο

bet365

Ο 35χρονος μέσος είναι πιθανό να φύγει από την Τενερίφη και ορισμένοι στη Σούπερ Λιγκ «παρακολουθούν» τα τεκταινόμενα
Από τους καλύτερους κεντρικούς χαφ που έχουν παίξει στην Ελλάδα είναι ο Βίτολο, ο οποίος αγωνίστηκε στα μέρη μας με Αρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Από το 2014 επέστρεψε «σπίτι» του στην Τενερίφη και θεωρείται η «σημαία» της ομάδας. Μέχρι πρότινος θεωρούνταν... αδιανόητο να φύγει από τα Κανάρια Νησία καθώς είναι ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας και είναι χαρακτηριστική η εξής ιστορία. Το καλοκαίρι του 2015 είχε συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, η διοίκηση της ισπανικής ομάδας αποδέχθηκε το σχετικό αίτημά του και όλα έδειχναν έτοιμα να γυρίσει στα μέρη μας. Το βράδυ όμως πριν παραθέσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, έξω από το σπίτι του μαζεύτηκε πλήθος κόσμου και τον έπεισαν να μείνει.
Ωστόσο ο καιρός περνά και φέτος είναι πιθανό ο έμπειρος χαφ να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Γίνονται σχετικές επαφές και το «διαζύγιο» είναι πάρα πολύ πιθανό,αν και εκείνος θέλει να παίξει μπάλα για μία ή δύο σεζόν ακόμα. Η χώρα μας βρίσκεται πάντα στο μυαλό του και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ (π.χ. Απόλλων, Λεβαδειακός αλλά και άλλες), παρακολουθούν τις εξελίξεις. Υπό αυτές τις συνθήκες αν οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του και επειδή α) δύσκολα θα παίξει σε άλλη ισπανική ομάδα και β) διατηρεί πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα, ενδέχεται να τον δούμε ξανά στα μέρη μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα