Κολάσο: «Στο Bombonera της Ευρώπης»

Κολάσο: «Στο Bombonera της Ευρώπης»

Κολάσο: «Στο Bombonera της Ευρώπης»

bet365

Σε επίπεδο εμπειριών ο Νικολάς Κολάσο μπορεί να χαρακτηριστεί χορτασμένος αθλητής. Κι όμως, στη συζήτηση που είχαμε μαζί του έκανε σαν πρωτάρης. Ο Αργεντίνος μέσος άνοιξε την καρδιά του στο gazzetta.gr πριν το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη και στον πλανήτη Άρη.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Κροατία - Αγγλία αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δυστυχώς, η συζήτηση με τον 28χρονο Αργεντίνο δεν έγινε μέσω skype, γιατί η εικόνα θα μπορούσε να αποτυπώσει ακόμη καλύτερα την χαρά του. Ή μάλλον τον ενθουσιασμό του και την ανυπομονησία του. Για την ακρίβεια, πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι συστάσεις, ο Νικολάς Κολάσο γέλασε και είπε… «νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένος. Ετοιμάζομαι για την πτήση ώστε να έρθω στην Ελλάδα», στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Αρη.

Την ίδια ώρα, ήταν επί της διαδικασίας τακτοποίησης των βαλιτσών. Σ’ αυτές θα βάλει μπόλικα πράγματα και κυρίως τη φιλοδοξία του για ευρωπαϊκή καταξίωση. Βλέπετε, αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Αργεντινή, για έναν χρόνο πήγε στην Αυστραλία και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτή τη δυνατότητα του προσφέρει ο Άρης. «Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος, ξέρω ότι μπροστά μου έχω ολόκληρο ταξίδι, θέλω να έρθω, να μπω στις προπονήσεις και κυρίως να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους που είναι στο κλαμπ», συμπλήρωσε.

«Πολύ ευγενικό εκ μέρους του προέδρου»

Όπως θα έπραττε ο καθένας στη θέση του, ο Νικολάς Κολάσο έχει περάσει αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του κινητού και του υπολογιστή του για να δει βίντεο του Άρη. Με τελευταίο, αυτό που ανήρτησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης στο οποίο εξέφρασε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο και τον δικό του ενθουσιασμό. «Είδα το βίντεο κι ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί ήταν πολύ ευγενικό από την πλευρά του. Μπορώ να πω ότι νιώθω το ίδιο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα παίξω για τον Άρη».

«Είδα ότι ζουν έντονα τον αγώνα»

Ο Αργεντίνος ξέρει από… καυτές ατμόσφαιρα. Δεν είναι απλά γέννημα-θρέμμα της Μπόκα Τζούνιορς αλλά κι ένθερμος οπαδός της. Δεν το έκρυψε ποτέ, δεν θα μπορούσε εξάλλου καθώς και η σύζυγός του (σ. σ. Σολ Ρίβας) συνηθίζει να κυκλοφορεί με τη φανέλα της Μπόκα. Ο ίδιος είναι προετοιμασμένος να ζήσει ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή του Bombonera. Αυτός είναι εξάλλου και ο τίτλος τιμής που αποκόμισαν οι φίλοι του Άρη λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Ξέρω ότι θα παίξω στο Bombonera της Ευρώπης», είπε και συμπλήρωσε: «Αρκετός κόσμος μου μίλησε για το στάδιο, για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη, το διαπίστωσα και ο ίδιος. Περιμένω να ζήσω κάτι φοβερό. Οι φίλοι του Άρη εκφράζουν την αγάπη τους για την ομάδα, τραγουδάνε συνεχώς και γενικώς ότι ζουν πολύ έντονα τον αγώνα. Προετοιμάζομαι να ζήσω κάτι αντίστοιχο με αυτό που έζησα στο Bombonera». Για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συζήτησε και με αρκετούς… αυτόπτες μάρτυρες καθώς η Μπόκα ήρθε δύο φορές στη Θεσσαλονίκη όπου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τους «κίτρινους».

«Καλύπτω όλη την αριστερή πλευρά»

Κατά κάποιο τρόπο, ο Κολάσο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Στα προεφηβικά χρόνια του έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης. Η ακρίβεια του αριστερού ποδιού του τον οδήγησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στη συνέχεια στον άξονα της μεσαίας γραμμής και το 2015 - όταν κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Αργεντινή με την Μπόκα - έπαιζε ως αριστερός μπακ. «Καταλαβαίνεις ότι μπορώ να καλύψω όλη την πλευρά», είπε, γέλασε και συμπλήρωσε. «Είναι καλύτερα να αφήνεις τους άλλους να μιλούν για σένα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορώ να καλύψω όλη την αριστερή πλευρά και κυρίως να λειτουργήσω με τρόπο ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δείξω την ποιότητά μου».

Εκεί του αναφέραμε τα εγκώμια τόσο από τον Τζο Παλατσίδη (σ. σ. συνυπήρξαν στη Melbourne City στην Αυστραλία) όσο και του Χερόνιμο Μπαράλες με τον οποίον συνεργάστηκαν στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. «Τους ευχαριστώ, για μένα ήταν προνόμιο η συνεργασία μαζί τους. Με τον Μπαράλες συζητήσαμε και μου είπε τα καλύτερα», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα