Οι όροι της συμφωνίας ΟΦΗ-Τσακαρίτα για τον Μεγιάδο

Οι όροι της συμφωνίας ΟΦΗ-Τσακαρίτα για τον Μεγιάδο

Gazzetta team
Οι όροι της συμφωνίας ΟΦΗ-Τσακαρίτα για τον Μεγιάδο

bet365

Με επίσημη ανακοίνωση, η Τσακαρίτα ενημέρωσε για τους όρους της παραχώρησης του Μιγκέλ Μεγιάδο ως δανεικό στον ΟΦΗ. Στο μισό εκατ. ευρώ η ρήτρα αγοράς του Αργεντινού αμυντικού χαφ για το 80% των δικαιωμάτων του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποτελεί παίκτη των Κρητικών εδώ και λίγες μέρες. Ο παίκτης έρχεται ως δανεικός από την Τσακαρίτα, με τον σύλλογο της Αργεντινής να ανακοινώνει όσα περιλαμβάνει η συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μεγιάδο θα αγωνιστεί ως δανεικός στον ΟΦΗ για έναν χρόνο, με τους Ηρακλειώτες να μην πληρώνουν κάποιο ποσό. Χρήματα αναφέρονται στη ρήτρα αγοράς που έχει μπει για το καλοκαίρι του 2019 κι ανέρχεται στα 500.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Έτσι, αν ο Αργεντινός ικανοποιήσει, για να παραμείνει στο Γεντί Κουλέ θα πρέπει να καταβληθεί το παραπάνω αρκετά σημαντικό ποσό από τους Κρητικούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα