Συνάντηση Βασιλειάδη-Γραμμένου-UEFA για τη βία

Δημήτρης Τομαράς
Συνάντηση Βασιλειάδη-Γραμμένου-UEFA για τη βία

bet365

Τριμερής συνάντηση μεταξύ Βασιλειάδη, Γραμμένου και κλιμακίου της UEFA έγινε το πρωί της Πέμπτης, με αντικείμενο τα ζητήματα βίας που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι θλιβερές εικόνες που εκπέμπουν συχνότατα τα ελληνικά γήπεδα και οι κερκίδες, με οπαδούς να βιαιοπραγούν και να τραβούν πάνω τους την προσοχή, έχουν απασχολήσει την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και των διεθνών Ομοσπονδιών.

Γι' αυτά συζήτησαν με ανθρώπους της UEFA ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Η συνάντηση είναι στο Υφυπουργείο και η βία θα τεθεί στο τραπέζι, με στόχο να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισής της. Υπήρχε δε το ενδεχόμενο να παραστεί και ο εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα