Επίσημο: Ο Μπάγιτς στον Λεβαδειακό

Γιώργος Ντυμένος
Επίσημο: Ο Μπάγιτς στον Λεβαδειακό

bet365

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου Σέρβου γκολκίπερ
Κάτοικος Λιβαδειάς και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς. Ο Σέρβος πορτιέρο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», οι οποίοι και ανακοίνωσαν την απόκτησή του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Bajic Vladimir. Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο χρόνων.
O Bajic Vladimir γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1987 στο Νόβισαντ της Σερβίας. Έχει ύψος 1,91μ. και βάρος 84 κιλά. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπόρατς Τσάτσακ μετρώντας 26 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 και στα 13 χρόνια έχει αγωνιστεί σε Ραντνίσκι, Μπόρατς, Μπάνατ, Νόβι Παζάρ, Σρεμ, Μλάντοστ και Σλόγκα Τεμερίν. Σε όλα τα πρωταθλήματα μετράει 269 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα