Αλετράς: «Χαμηλοί τόνοι και σοβαρότητα»

Αλετράς: «Χαμηλοί τόνοι και σοβαρότητα»

Gazzetta team
Αλετράς: «Χαμηλοί τόνοι και σοβαρότητα»

bet365

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ έδωσε το... στίγμα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σχολίασε πως απομένουν λίγες μεταγραφικές κινήσεις
Το «στίγμα« του ΟΦΗ έδωσε ο Γιώργος Αλετράς, στη σημερινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας. «Δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα. Και στις μεταγραφές κοιτάζουμε όπως βλέπετε την ουσία. Μας ενδιαφέρει ένα οικογενειακό σύνολο με χημεία. Αυτό πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε με δουλειά. Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα θα πάμε πολύ καλά. Το μεγάλο όπλο πρέπει να είμαι η ομοιογένεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι άλλο. Να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε καθημερινά», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, που ρωτήθηκε μετά για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης. «Την Τετάρτη υπάρχει Δ.Σ. στην Λίγκα και θα έχουμε καλύτερη εικόνα». Για τα μεταγραφικά σχολίασε πως «εδώ που έχουμε φτάσει δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα