Προτάθηκε ο Ταγκό στον Ολυμπιακό
Στον Ολυμπιακό είναι καθημερινές οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία με ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τον Πρωταθλητή το τελευταίο όνομα είναι αυτό του Καμερουνέζου επιθετικού Ντιτερίκ Ζοέλ Ταγκό.
Ο 24χρονος φορ τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε στην Μαρίτιμο με την μορφή δανεισμού από την Κρουζέιρο και με την πορτογαλική ομάδα μέτρησε 9 γκολ σε 12 εμφανίσεις.
Ήδη πάντως, ενδιαφέρον για τον Ταγκό έχουν δείξει οι μεγάλοι της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα η Πόρτο και η Μπενφίκα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
