Προτάθηκε ο Μπλάνκο, αλλά...

Προτάθηκε ο Μπλάνκο, αλλά...

Δημήτρης Ρούσσος
Προτάθηκε ο Μπλάνκο, αλλά...

bet365

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έχει προταθεί στον ΟΦΗ και η περίπτωσή του εξετάζεται, με την ηλικία του ωστόσο να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα και να τον φέρνει πιο «πίσω», συγκριτικά με άλλους υποψήφιους.

Οι Κρητικοί ψάχνουν έναν παίκτη για τη γραμμή κρούσης, που επανδρώνεται αυτή τη στιγμή μόνο από τον Πάτρικ Βουό.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο σύλλογος κοιτάζει προς διάφορες κατευθύνσεις, με μια από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία να είναι αυτή του πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ, Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο 35χρονος (19/1/83) Αργεντινός στράικερ, που αγωνίστηκε στη Superleague με τα χρώματα της Ένωσης κατά την τετραετία 2007-2011, παίζοντας σε 129 αγώνες και πετυχαίνοντας 55 γκολ, είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Όμιλο.

 

Δεδομένης της ηλικίας του ωστόσο, μιας και οδεύει... ολοταχώς στα 36, θεωρείται μάλλον δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του. Βέβαια ο παίκτης παραμένει στη λίστα και εξετάζεται, όπως και άλλες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Κατά την περσινή σεζόν ο «Ζορό» έπαιξε στην Ατλέτικο Τουκαμάν (17 συμ, 2 γκολ).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα