Υποχώρηση Βασιλειάδη και συμφωνία για τις 14 ομάδες

Gazzetta team
Υποχώρηση Βασιλειάδη και συμφωνία για τις 14 ομάδες

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης φέρεται έτοιμος να υποχωρήσει και να συναινέσει για Superleague 14 ομάδων.

Παρότι εμφανιζόταν αμετακίνητος στη θέση του ότι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας με 12 ομάδες είναι μονόδρομος, τώρα αλλάζει.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, ο κ.Βασιλειάδης φέρεται να πείστηκε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει σελίδα με τη συμμετοχή 14 ομάδων (για το 2019-20) στη Superleague 1 και με 12 τόσο στη Sueprleague 2, όσο και στη Football League.

Ανοιξε ο Μάντζουκιτς το σκορ στο Ρωσία – Κροατία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος. (21+)* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις!

Έτσι, με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ως την προσεχή Τετάρτη (11/7) όπου έχει οριστεί και το Δ.Σ. της Λίγκας, θα βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και οι «άστεγες» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα