Προπόνηση με Polar Team Pro ο Λεβαδειακός (pics)

Προπόνηση με Polar Team Pro ο Λεβαδειακός (pics)

bet365

Μία ακόμα προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού στο στάδιο της Χαιρώνειας. Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του ανέβασαν ρυθμούς με τους Βοιωτούς να κάνουν χρήση της τεχνολογίας Polar Team Pro.
Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του ανέβασαν ρυθμούς αυξάνοντας την ένταση της προπόνησης, τρέχοντας αρκετά χιλιόμετρα με μπάλα και χωρίς. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός για τη νέα αγωνιστική περίοδο αναβάθμισε τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιεί με στόχο την αρτιότερη προετοιμασία των αθλητών της με την απόκτηση του νέου συστήματος Polar Team Pro. Η τεχνολογική εξέλιξη και χρήση του Polar Team Pro μέσω των μικρών πομπών που φοράνε οι ποδοσφαιριστές με εφαρμογή ipad προσφέρει συνεχή ενημέρωση στο προπονητικό team καταγράφοντας την καρδιακή συχνότητα και προσδιορίζοντας την ένταση, όπου δίνει live πληροφόρηση για την απόσταση, την ταχύτητα, τον αριθμό των sprint που εκτελούν οι ποδοσφαιριστές στην διάρκεια κάθε προπονητικής μονάδας.
Το προπονητικό επιτελείο μπορεί άμεσα να ελέγχει την προπονητική επιβάρυνση και αποκατάσταση με στόχο την ποιοτικότερη προετοιμασία της ομάδας. Για σήμερα Παρασκευή έχει προγραμματισθεί διπλή προπόνηση στις 10 το πρωί και στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα