Αυτά ισχύουν για Κουντέ και Πρσιτς...

Αυτά ισχύουν για Κουντέ και Πρσιτς...

Αυτά ισχύουν για Κουντέ και Πρσιτς...

bet365

Η υπόθεση του Πιέρ Κουντέ για τον Ολυμπιακό έχει παρουσιάσει εμπόδια κυρίως λόγω της Ατλέτικο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επαναπροσέγγιση στους Πειραιώτες από την πλευρά του Πρσιτς!
Για Κουντέ έγινε προσπάθεια ακόμα & για αγορά του από τον Ολυμπιακό. Η Ατλέτικο όμως ζητάει πάνω από 10 εκατ. ευρώ ενώ ο Καμερουνέζος παρότι αρχικά ήταν σύμφωνος σε όλα πείστηκε στο να περιμένει λίγο ακόμα. Έτσι η υπόθεση Κουντέ πήγε πίσω.
Υπάρχει ένα... παραθυράκι για δανεισμό του αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο. Πλην όμως δεν έχει κλείσει τελείως αρνητικά και οριστικά το θέμα. Από την άλλη για τον Σανίν Πρσιτς υπάρχει η πληροφορία πως η πλευρά του παίκτη έκανε επαναπροσέγγιση προς τον Ολυμπιακό. Ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο πως οι Πειραιώτες θα μπουν σε νέα διαδικασία ουσιαστικών επαφών για τον Γαλλοβόσνιο μέσο. Από την στιγμή όμως που ο Πρσιτς έριξε πάλι... γέφυρες επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί... Ακόμα και νέα πλήρης αλλαγή δεδομένων με deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα