ΠΑΟΚ-Άντερλεχτ 2-2

ΠΑΟΚ-Άντερλεχτ 2-2

ΠΑΟΚ-Άντερλεχτ 2-2

bet365

Ο ΠΑΟΚ, όπως το... απαιτεί και η εποχή παρουσίασε 2 πρόσωπα κόντρα στην Άντερλεχτ! Στο πρώτο ημίχρονο έδειξε αδυναμίες και οι Βέλγοι προηγήθηκαν 2-0, αλλά την επανάληψη άλλαξε προς το καλύτερο και με... δις σκόρερ τον Ελ Καντουρί, αλλά και εξαιρετικό τον Λάμπρου έφτασε στο 2-2.

Δύο πρόσωπα, όπως ακριβώς το απαιτεί η περίοδος της προετοιμασίας, έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δυνατό τεστ με την σαφώς πιο έτοιμη Αντερλεχτ. Στο πρώτο μέρος έβγαλε πολλές αδυναμίες, αλλά στο δεύτερο ήταν μια άλλη πολύ πιο βελτιωμένη ομάδα. Και σε αυτό συνέβαλε ο Λάζαρος Λάμπρου με την απόδοσή του και ο Ομάρ Ελ Καντουρί με τα δύο γκολ του.

Ο «Δικέφαλος» στα πρώτα 45 λεπτά δεν είχε καμία απάντηση στην πίεση της Αντερλεχτ, με πολλές αδυναμίες στον αέρα, παρά την παρουσία των Χατσερίντι και Βαρέλα στο χορτάρι. Οι Βέλγοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και την πρώτη καλή στιγμή, μόλις στο 7’ με το σουτ του Μουσόνα, μετά το λάθος του Μαουρίσιο, αλλά τον Πασχλάκη να αντιδρά εντυπωσιακά και να κρατάει το μηδέν.

Στο 29’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρεμπέλ η Αντερλεχτ άγγιξε το γκολ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του «Δικεφάλου», που βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Αρχικά στο 43’ ο Μπόρνοου νικώντας τον Βαρέλα στον αέρα, με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα, σε φάση-καρμπόν, ο Γκέρκενς νικώντας αυτή τη φορά τον Κρέσπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν καμία απάντηση στη βελγική αεροπορία. Ήταν τεράστιο το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Στην καρδιά της. Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς ούτε οι δυο πλευρές με Μάτος – Ενρίκε και Κρέσπο (λόγω απουσίας του Βιεϊρίνια) – Μπίσεσβαρ δούλεψαν καλά, ο Μαουρίσιο ήταν εξαφανισμένος, μάταια οι Χαρίσης και Πέλκας πάλευαν να κερδίσουν μια μάχη στη μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ με μια νέα δεκάδα (μόνο ο Βαρέλα συνέχισε από τους ένδεκα του πρώτου ημιχρόνου) ποδοσφαιριστών μπήκε με περισσότερες δυνάμεις στο δεύτερο μέρος και κατόρθωσε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να απαντήσει στα δύο γκολ της Αντερλεχτ. Αρχικά ο Μαροκινός μείωσε σε 2-1 στο 47’, από την κάθετη πάσα του Μυστακίδη και την πολύ ωραία κίνηση του και έφτασε στην ισοφάριση όταν από την εξαιρετική σέντρα του Λάμπρου, ο Ελ Καντουρί με κεφαλιά έκανε το 2-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν και άλλες καλές στιγμές με τον Μυστακίδη και τον Κίτσιου, γενικότερα δεν απειλήθηκαν από τους ποδοσφαιριστές της Αντερλεχτ, που επίσης έκανε πολλές αλλαγές στο β’ μέρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και τίποτα περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει την πολύ καλή απόδοση του στο β’ σαρανταπεντάλεπτο, κλείνοντας τους χώρους, κρατώντας τους Βέλγους μακριά από την εστία του Ρέι, δημιουργώντας στιγμές στην επίθεση, ενώ προβλημάτισε με την εικόνα του στο πρώτο μέρος.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ και Κουλούρης.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ρέι, Κίτσιου, Βαρέλα (70’ Μιχόγεβιτς), Μαλεζάς, Μπαλογιάννης (83’ Χαρίσης), Κάνιας, Σάχοφ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μυστακίδης

Άντερλεχτ: Ντιντιγιόν, Μπερνό, Ντιματά, Γκέρκενς, Καγιέμπε, Κουμς, Μίλιτς, Μουσονά, Σα, Σαλεμάκερς, Τρεμπέλ

Στο δεύτερο ημίχρονο για την Αντερλεχτ αγωνίστηκαν οι: Μοριόκα, Μακαρένκο, Ντάουντα, Σαμπί, Ομπράντοβιτς, Νταντέ, Σο,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα