Ολυμπιακός: Η 4η ημέρα του Summer Camp 2018

Ολυμπιακός: Η 4η ημέρα του Summer Camp 2018

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η 4η ημέρα του Summer Camp 2018

bet365

Με πολύ παιχνίδι αλλά και μαθήματα κύλησε και η 4η ημέρα του Summer Camp 2018 της ομάδας του Ολυμπιακού που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, που ξεπερνούν τους 200, συνέχισαν τα μαθήματα εντός και εκτός γηπέδων και το σίγουρο είναι πως δεν θα ήθελαν την Παρασκευή να πέσει η αυλαία στο Summer Camp. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν εργομετρικές μετρήσεις, να μάθουν τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα, να ακούσουν πολλά και σπουδαία πράγματα από τον αθλητικό ψυχολόγο της Ακαδημίας κ. Γιάννη Ζαρώτη αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία του Ολυμπιακού, μέσα από τις ξεναγήσεις στο Καραϊσκάκη και από τις ομιλίες των προπονητών. Το Summer Camp θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και όλα τα παιδιά θα πάρουν διπλώματα συμμετοχής και κάρτες αξιολόγησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα