Και τυπικά Θεσσαλός ο Μορσί

Και τυπικά Θεσσαλός ο Μορσί

Φώτης Καρακούσης
Και τυπικά Θεσσαλός ο Μορσί

bet365

Και η σημαντική μεταγραφή για την ΑΕΛ είναι γεγονός με τους... βυσσινί να ανακοινώνουν την απόκτηση του 26χρονου Αιγύπτιου επιθετικού Μπασέμ Μορσί.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το gazzetta.gr η ΑΕΛ είχε φτάσει σε συμφωνία με την Ζάμαλεκ προκειμένου να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Μπασέμ Μορσί. Λίγη ώρα μετά οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου ειθετικού αναφέροντας τα εξής: «Πριν από λίγη ώρα επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ της αιγυπτιακής Ζαμάλεκ του Καΐρου, κατ' επανάληψη Πρωταθλήτριας Αιγύπτου και Πρωταθλήτριας του Champions League Αφρικής, για τον δανεισμό στην ιστορική ομάδα μας του διεθνούς με την εθνική Αιγύπτου ποδοσφαιριστού BASEM MORSY ELKOTB ABDALLA για ένα χρόνο.

Για την ετήσια οικονομική αποζημίωση του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι υπερβολική για τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Κούγια και του ιδιοκτήτη της Ζαμάλεκ, ο οποίος επίσης είναι κορυφαίος δικηγόρος στην Αίγυπτο, όπως τα 2/3 από αυτήν τα καταβάλει η Ζαμάλεκ και το 1/3 η ΑΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Λάρισα το αργότερο μέχρι την Κυριακή 1/7/2018 για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα