Λάρισα για Μόρσι (vid)

Λάρισα για Μόρσι (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Λάρισα για Μόρσι (vid)

bet365

Στην Αίγυπτο αναφέρουν πως οι «βυσσινί» εξετάζουν την περίπτωση του διεθνή συμπατριώτη τους φορ
«Δίχτυα» στην Αίγυπτο φαίνεται πως έχει ρίξει η ΑΕΛ, καθώς τα εκεί ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «βυσσινί» εξετάζουν την περίπτωση του Μπασέμ Μόρσι. Ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν τώρα στη Ρωσία καθώς έχει καθιερωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όμως μία πρόσφατη διαμάχη που είχε με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, τον άφησε εκτός Μουντιάλ.
Ο 26χρονος διεθνής φορ θεωρείται ένα από τα «βαριά χαρτιά» της Ζάμαλεκ και σε 99 ματς με τη φανέλα της, έχει πετύχει 35 γκολ. Νταμπλούχος με τη φανέλα της πριν από τρεις σεζόν (2014/15), έκτοτε κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο της χώρας του, ενώ το 2016 αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του θεσμού! Συνολικά στην καριέρα του έχει σημειώσει 64 τέρματα σε 177 ματς με Πατρογιέτ, Ελ Χαρμπί και Ζάμαλεκ, την χρονιά που το νταμπλ βρήκε 22 φορές στόχο σε όλες τις διοργανώσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με τους συμπατριώτες του, έχει επαφές με τη Λάρισα και το ζήτημα «τρέχει»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα